Muistin että minulla on ulakolla joku pahvilaatikko missä ovat "jäämälankoja" ja jemmatut. Pieni pussillinen seiskaveikat lankapallerot ja pikkusen jotain muuta. 

Erilaisia luonnonvalkoisia pieniä palloa, raitalankaa ja "fasaani" pääsivät sukkaksi. EDIT klo 17.30: ja höpö höpö, se ei ole "fasaani", sehän on "peippo"

Kävin muuten äsken citymarketissa kun mainostavat että raita-, lintu- ja polkkalankoja maksavat tällä hetkellä vain 5e /kpl että kaikki värit olisivat siihen hintaan. Höh, älä luule, vain "fasaani", se tummempi raitalanka ja se yksi raitalanka missä on vihreä, vaaleanpun. ja sininen, sitten se samansävyinen polkka, thats it..... bläh. Kaikki muut kirjaavia lankoja 7.80e/kpl. Puuro oli 3e/kpl, melkein kaikki värit, 2 yksväriset(violettipunainen ja se ruoste) oli 4e/kpl ja luonnonvalkoinen Nalle Aloe 4.15e/100g. Tykkään tuosta tummasta raitalangasta ja ostin  jotain. 

koko 36/37- 23,5cm,  44s, puikot 3.5mm- knit pro ja paino 103g

 

 ja ne jemmatut ovat tässä

Vanha valkoinen Nalle kerä, 500g kirkkaan vihreä 7- veljestä, n. 400g Nalle colori ja 400g Franka(ostettu vielä Saksassa) sekoitelankaa. Mitäsköhän mä näistä teen?? Franka langasta neuloin joskus "teltan" itselleen, en löydä sitä nyt, 10 vuotta en käyttänyt sitä, voisin purkaa ja käyttää lankaa johonkin muuhun. Nallesta ja velusta tulee varmasti jotain sukkia....

ja siellä ylhällä ovat vielä "Jättis" jäämiä. Muistatteko se akrylilanka citymarketista??? Vuonna 1999- .... Niistä voisi muodostaa joku JÄTTIKÄÄRME tai jotain muuta pehmeä

Ja nyt jatkan jakun kanssa... 360s jokaisessa riivissä vielä.... 2x 20s kavennataan vielä matkan varella . Hoplopissakin voisin neuloa, pojat touhuvat ja äiskä istuu ja neuloo.