Voipi ollaa että ne tulevat jo ensi viikko sinne Michaan(Hamburger Lieben blogissa luin sen). Heti kun saapuivat pitäisi lähettää tilauksia että pääsemme mukaan. Kuvat eivät ole vielä nähtävä. Jos joku teistä bongaa/huomaa kuvia ennen minua, laitakaa please viesti/kommentti minulle. 

Muutama teistä saivat  kysely asiasta, te ketä vastasitte tähän asti olette mukana ja lisäksi mahtuvat vielä 8 tilaajaa lisää mukaan. Laitakaa please kommenttikentään viesti ja teidän sähköpostiosoite. Vastan ja otan vain kommenttikentällä olevia viestit huomioon. Olisi muuten epäreilua muita kohden kun joku kiilasi pelkästään s-postiin kautta ohi ja joku muu jää se takia ilman paikka vaikka oli nopeampi. 

Hommaa toimii näin. Saatte s-postia ja ohjeet(uudet tilaajat) minulta. Jokainen voit tilataa noin 3kg tavaraa tai esim. noin 8m trikookankaita. Puuvillakankaat ovat vähän kevyempi. Minä ilmoitan jos tilaus on liian iso . Kankaiden maksu vasta silloin kun sain paketit ja kaikki on tarkistettu.

Kuka tahtoo ollaa mukana?? Ja voitte tietenkin tilataa mitä haluatte!! Maxi Dots ovat vain monen toivelistalla ollut jo jonkun ajan. Kun ne nyt viihdoinkin taas tulevat me tilataan.

 

Minun ohjerimsussa lue ettei kannatta laita keltaisella kirjoitetut Lieferzeit 3-4 Wochen listalle, mutta nyt saa kun ne ovat Maxi Dots!!! Linkit toimivat sitten normaalisti.

1. Hanna

2. Kati

3. iidam

4. ammiina

5. Caorann

6. kerttu

7.  Kaisalle

8. Erjalle!!

ja nyt on lista täynnä