Lauantaina meillä oli taas "kerho" ja otin merinovillamyssyjen tarvikeet mukaan ja oli tarkoitus neuloa lisää näitä ihanuuksia seuravan talven varten. Osui SK- lehti käteen. Tuli ajatus, entäs jos... neulon kaulurin myssylle kaveriksi??? YES. Kokeillaan. Ok, ekayritys ei ihan ollut kuten toivosin, purku ... oma pää sitten hommiin ja täysin uusi malli ja tekotapa kehiin(alhalta ylöspäin). Tässä lopputulos. Mitä mieltä olette?? Se sopii esim. kaikiin näihin myssyjen kaveriksi. Neuloin sen tahallaan vain yhdellä värillä, olisi muuten ehkä levoton näköinen. Voinhan neulota sen myös valkoisena, myös tosi kaunis näköinen, valkoinen vaan ei riittä just tällä hetkellä tai ruskea näyttää myös todella hyvältä.

MAINIO JOULULAHJA settinä!!! nämä myssyt ja kauluri saa ostaa jos haluaa :-)

Numeroin myssyt: 1+2 ovat n. 2-3v; 3,4 ja 5 n. 3-4v ja 6. esim. 5-7v.


tässä kaulurin meidän melkein 6v pojan päälle. Hän suostui malliksi. Näette miten kauluri istuu. Myssy on samankokoinen kuin se numero 6 ylhällä.


ja tässä sama kauluri meidän 3v:n päälle ja hän nautii todella olla malli näissä hommissa. Kuvat kertovat kaikki. Kauluri istuu myös todella kaunis hänen päälle. Olkapäät ja kädet lämmin peitetty. Hän myös kokeili kaikki myssytja kaulurin päähän. Spass muss sein!!!