Palasimme viime viikko reissulta. Löysin paljon kivoja lankoja(seuravassa postauksessa niistä enemmän). Tuli heti uusi röyhelölanka kokeiltu. Kuvissa näkyy kahdesta erilaisesta valmistajalta, mutta täällä löytyy vielä kolmanesta samantyylinen lankaa (Schachenmayr "Frilly", 100g n. 27m ja alareunalla hopealanka- polyaryl-polyester).

Harmaan- ja punainensävyinen ovat Schöller/Stahlista "Tonia" (100g/ n. 30m, n. 1,5-1,7m pitkä 8:lla silmukalla)  ja ne muut Gründlsta "butterfly colors", (50g/ n. 18m= n. 90cm pitkä 6:lla silmukalla.). Polyacryl molemmat. Puikot oli 6mm, bambupyöräpuikot, ne eivät luista pois silmukoista . Huivi valmistuu aika nopea. Pitkät huivit aikuiselle(ehkä joululahjana tai myyn kun on lisää villa mistä voin tehdä uudet) ja ne lyhyemmät ovat bestiksen tytöille.

Punainen ja violettilanka ovat samalta valmistajalta, mutta huivijen pituus heitelee noin 25cm, punainen on pitempi. Violetti jätti myös heti sinne, Marialle lahjaksi kun hän ihasteli mun tekelmä niin kovasti. Tulee yllätyksenä hänelle sitten, äiti vie sen.

ja näin niitä neuloin: lankamyyjä antoi vinkki että ensin kaikki pahvipalalle kerätään ja silloin avataan myös se nauha. Helpompi neuloa,  silloin nauha ei kiertä,

ja nämä 2 kpl jäivät äidille kuvassa näkyy se sinisävjnen lanka, ylhällä se on valmis huivina.

 

Ommeltu ei tullut yhtään.... odotan vielä kaavan saapuvan....