Ja tässä lisää näitä kivoja pehmejä pipoja. Lankaa aina Patons Classic Merino Wool, erilaisä sävyjä. Ensimäiset 2 ja se kolmas ovat vaille omistaja. Oma poika on malli ja esitelee näitä.Tässä kokeilin uusi malli, sopii loistavasti myös teinille, aikuiselle puuttuu 2cm korkeudessa jos haluaa että peittää korvatkin.


Pieni mies sai myös takille sopivan pipon Sandnessin" Easy" merinovilla langasta. Värit tätä kerta: Vaaleansininen, tummansin. ja murettu oranssi.


Mies pyysi polvenlämmittäjä ja senkin sain jotenkuten tehty. Minulla on kirja missä on oikeasti muotoiltu polvenlämmittäjän ohje on, mutta se tuli niin jättimäinen... sanoisin norsun polville. Toinen yritys sitten ja ihan yksinkertainen tuubi ja viimeiset kierrokset otin sininen(kun ei sopivampi väri löyty)elastikkuminauha mukaan. Mies on tyytyväinen siihen ja on kovassa käyttössä se tuubi.


ja kun neuloo liikkaa(mitä se on? onko semmosta mahdollista?) ranne tulee kipeäksi, mutta silloin auttaa Mobilat ja rannenlämmittäjä. Sen neuloin loput Patons"retro" langasta. Kuten huomatte, ei tule yhtään nätti kuvio kuin tuossa pipossa, mutta silti ihanan lämmin.


Pahin neulomisvimma on ohi, vaikka pöydällä ovat aika monta uutta projekteja... lähden sitten välillä ompelemaan....