Monet eivät tiennyt että se paketti saa painaa vain 30kg.

 

Asiasta tulee nyt puhuttu. Kun esim. joku kysyy, joku uusi- ei ollut vielä mukana, että pääseekö hän mukaan, minä en tiedä etukäteen, kuinka iso tilaus on tulossa. Ja jos niitä satuu olemaan 2-3 kpl samassa kimppassa(15 tilauksia), tulee "pieni" paino ongelma. Jotkut kyselvät onko rajoituksia? Niitä ei ole ollut!!! En ole arvannut että tilauksia kasvavat niin rajusti. Ehkä myös minun vika.
 
Ymmärrän kyllä jos/kun joku innostuu koska pääsee mukaan ja käyttää tilaisuus mahdollisman hyviin.

 

Nuo 30kg pakettipaino on semmonen juttu. Kun sovitin Michas Stoffecken kanssa että tulee 1 paketti ja 15 tilaaja, kaikki mitä menee yli heidän täytyy maksa ne toiset 25e. Minä en halua yllittää sovitut rajat tai testataa heidän kärsivällysyys liikkaa(tilaukset saan tehtyä 2-3päivän ajan), että laitaisivat putikki kiinni. Eli me emme saisi enää tilata kimppassa.
 
Halusin vain saada muutaman asian selväksi kun laitoin se kirjoitus blogiin. Jos joku halua tilataa huomattavan määrän kankaitta/ nauhoja jne. voin tehdä sen tilauksen- esim. kieliongelmien vuoksi, mutta paketti menisi sitten suoraan tilajalle ja myös ne 25e.

 
Mitä mieltä olette??? Rajoitanko 10 tilajaan per kimppa ja/tai joku tietty summa??? Jotkut tilavat kalliit kankaat joten loppusumma on ehkä vähän epäreilu.
 
 

 

Tarkoitan ne kimppatilaukset. Ne ovat tarkoitettu harastusompeljalle, ei oman puodin/yrityksen pyörivälle suurtilajalle, säästäksen muutaman euron postikulja- se kyllä houkutelee . Satui nyt näin että halutaan tilataa monta metriä(esim. yli 5m !!! ja monesta erilaisesta) samasta kangasta ja/tai nauhoista tai niin paljon että loppusumma on yli esim. 150e... alkaa mietitää onko siellä 1 tilaaja vai useampi mukana yhden nimellä.....ja kaikki ovat vielä samassa kimpassa - 2. nyt mukana....

Kun löytyy 150e kankaille, löytyy varmasti myös 25e postikuululle. Vai???

 

Rajoitin jo että per kimppatilaus ovat enää 15 osallistuja ja paketti saa eniten painaa 30kg(se DPD:n antamaa raja), mutta jos joku tilaa yksin jo noin 15kg edessä, kuvittelkaa paljonko jää muille tilaa.

Michas Stoffecken porukka alkaa ihmettelemään!!!!! Ja minäkin!!! En halua rajoitta tilausmäärä/summa jokaiselle, mutta jos siltä näyttää että tämä käytettään silla lailla hyväksi... laitan pillit pussiin ja vain pieni valittu ryhmä  päässe enää mukaan!!!! ihan tosi nyt rakaat ystävät

Jos joku tarvitsee tulkki apua ja halua tilataa itse sieltä, autan toki tai voin tehdä heidän nimellä se tilaus.


Mitä mieltä olette????

Reagoinko yli???

Mietin pitkää aikaa julkaisenko tätä vai en, mutta pakko saada sen mielestä pois pyörimään.