Vai mitä mieltä olette??? Minuakin naurattaa joskus kun luen omat tarinat täällä, mutta en siltti halua pyydä mies joka kerta tarkistamaan mun kirjoitukset . Noloa.

Jatketaan käsityö aiheena. Kuten janetti aiemmin totesi/varoitti niihin Baktuksiin voi jäädä koukkuun. Se on totta, niin helppo ja yksinkertainen ohje. Tässä on numero 3. Lanka on Schoppel Wolle Reggae print "gruene Minze". Meni n. 200g ja puikot 6mm, silloin tulee oikein pehmeä ja muhkea. Samanlainen kuin minä . Aloitin sen viimme viikko lauantaina, saman aikaisesti kuin patjasuojan. Baktus oli maanantaina valmis. Seurava Baktus mietitään, mikä värisävy olis next.Kuten mainitsin ylhällä. Neuloin myös patjasuojan meidän pienemälle miehelle. Viimeiset riivit tulivat tehty aamulla... Lanka on Pirtin kehrämöön hahtuvaa lanka.

Laitoin myös paljon lanka sinne huutikseen(sama tunnus), pitää saada tilaa kaappiin ja muuten oli tästä langasta ihan liikaa. Suoja pääsee suoraan sänkyyn. En edes pese ensin... miksi pitäisi.


Ja sukatkin lisää... joskus tekee mieli paksumpi lanka. Siniset Novitan "polkka" ja ne muut joku no name lanka, mutta myös paksumpi. Ne piti tehdä 3mm puikolla, Novitan ovat tehty 3.5mm:lla.

Ompelukset vähän myöhemmin. Nyt en oikein jaksa.

Tiedän vain että jatkan iloisesti tätä: Minun 1. tilkkupeitto. Se on kohta valmis, muutaman tilkuja/riiviä enää ja rouva menee piiloon alle. hihi

Tilkkupeiton lisäksi voisin aloittaa seuravan parin paksummat sukat. Mikä väiristä aloitan??? Haluaisin nyt kokeillaa nämä langat. Novitat saavat odotaa.

Kertokaa

 

 

Mitäs mieltä olette tästä?? 

Meinas jäädä suu auki. Meidän eskaripoitsu pirsi tätä polkupyörä ilman kuva nokan edessä tai semmosta, ihan hatusta vaan. WOW. Osaa sen HUOMATTAVASTI parempi kuin äiti tai isi.

 nämä vielä nopeasti: 2 lakit Lasten Metsolan ruuttufrotesta. Tarkoitus oli tehdä vain 1kpl, mutta: kangas ei jousta niin paljon kuin ne raidalliset joustofroteet ja en huomannut sitä heti... piti tehdä 2. isompi ja nyt sopii. Pienempi taidaa jäädä Laurille(hän muuten veti sen heti päälle ja huokasi "ihana hattu") ja isompi tietenkin eskari pojalle. Hänellä on viime vuoden kevytvanu ulkovaateet halppa-hallista ja se on väriltään tuo oliivivihreä/ruskea. Sopii mainiosti. Takasaumaan laitoin heijastinnauha ja pieni Michas Stoffecken nauhanpätkä. Ai niin, pipot ovat kaksinkertaisesta kangasta tehty. Lämmin siis ja just oikein tähän kelin.

Sitten taas ne raidalliset, mutta vuorillisia. PALJON parempi. Vuorikangas on Myllymuksujen bambupuuvillajoustofroteeta. Tästä väristä olen tehnyt myös ne 2 aurinkopaidat, muistatteko?? Ostin silloin vain sen verran että niille riittii. Tuohon haalarin piti saada sopiva pipo myös, olen vain semmoinen höpönä ja kuten näette, poika nauti jätskistä ja uudesta "hatusta"