Pitkästä aika näytän mitä sain aikaiseksi, ei aina ihan heti ehti ja ei kaikki....

 

Kun aloitin tämän kirjoituksen ulkona satoi kevyesti lunta, muutamaa huitaleita vain, mutta silti. Aurinko pastoi saman aikan ja 2,2 astetta plussa. Nyt taivas on taas pilvetön.

Tämän vuoden 1. pari särystimet. Palmikko kuvio ja ne ovat MINUN. Käytetty melkein joka päivä, joko kotona tai kauppareissulla. Kyllä ne ovat lämmin. Lanka on vaaleanruskea "so veli" ja puikot 4, 56s. Niin pitkä kuin oli mahdoliista tehdä, jokaiseen 1 kerä, eli 2 yhteensä.Röyhelöhuivin teko jatkuu. Keskimäinen löysi jo omistajan, muut mukaan myyjäisiin...

Lankana  "Frilly" missä on hopealankareuna. Kuvassa värit eivät tule kunnolla esiin, ne pitää nähdä kaulalla. Todella nätit värit.


Olin eilen kaverin kanssa Oulussa kädentaidon messulla. Joka paikka missä löytyy tämä röyhelölanka erissa muodossa(paljon erilaisia valmistaaja) oli pitkä jono.... sanoisin se on tämän talven villitys. Mitä te olette mieltä? Kauppiat sanoivat myös että on tosi vaikkea saada lisää tästä langasta/verkkonauhasta Suomeen. Ehkä vko 44 tulisi seurava erä, esim. Tapion lankataloon. Hänen kanssa tuli puhuttu asiasta, mutta vain lyhyesti, paljon ihmisiä liikellä. Saksassakin on hyvin hankala löydä tätä materaali. Äitini sai minulle "muutaman" kerään ostettu ja ne ovat matkalla tänne.

Messulla löysin/ostin myös aitoa suomen lampanvilla. Ai että, mä tykkään villan "tuoksusta"ja rasvaisuudesta, kädet tykkää. Jollekulle se on haju .

Erilaisia ruskeita lankayhdistelmiä... aion neulota särystimiä. Lanka ei ole tietenkään vahvistettu joten sukkapojhan tekoon se ei okein sopii kun hankaa nopeasti läpi, mutta varsiosaan sen voi esim. käyttää.

Ostin myös 2 kerää teeteen "Cacao" langasta. Unelman pehmeä, 89% alpakka ja 11% polyamidi, 100g = 500m ja puikko suositus 6mm. 1 kerä violetti ja 1 ruoste/oranssi lähti mukaan. Violetti on jo puikolla koska se on äidille ja se toinen sitten minulle... joskus. Helppoa neulottava minun mielestä.

Pöllövillitys jatkuu: 2 kpl pipoja aikuistenkoossa. Kankaat ostettu Michasta.


Jofotexilta tilattu velouri ja raidallinen resori käytin housun tekoon. Punainen ei ollut se "oikea" sävy mitä luulin sen olevan, mutta ei haita. Sininen ja meille ja punainen lähti E:lle. Kiitti tosimummon Tiina avusta.


 ja boxerit tulivat tehty... erilaisia koot. Pinkki musta on tosi makea yhdessä.