Järjestetään uusi kimppatilaus elokuussa. ja mihin? tänne tietenkin: Michas Stoffecke. Seurava sitten syys-lokakuussa.Tästä lähtien voin/saan ottaa max. 15 tilaaja per kimppatilaus- reilu myös myyjän puolelta. 
 
1. kimppatilaus on TÄYNNÄ- siis 15 tilaaja ovat jo mukaana
 
 
Jos/kun ovat enemmän tilaaja kinnostunnut tehdään toinen kimppatilaus saman aikan ja jaettaan ne 50e postikulut Saksasta Suomeen kaikien kesken.

2. kimppatilauksessa: kaikki paikat ovat täynnä 
 
 
 
syys-lokakuun tilaus on ihan uusi tilaus sitten!!! mutta siihenkin voit ilmoittautua
 1. syksy kimppatilaus(15 tilaajat) ON täynnä
 
Ohjeet tilauslistan tekemiseen minulta sitten sähköpostitse.
 
Ai niin: Olemme Oulun seudulta. Jos asut muualla, posti tuo kankaitta kotiin(postin hinnaston mukaan) tai jos haluat noudaa, tervetuloa! Postikulut Suomessa ilmoitan sitten jokaiselle henkilökohtaisesti kun tiedän kuinka painava jokainen lähetys on. Siis ne tulevat vielä eriksen päälle myöhemmin. Joskus ei edes tarvitse olla paketti. Isot ja pienet helpostikirjet kulkevat myös. Isoon mahtuu esim. 1m töff-jersey tai sieni/pallokangas.
 
Just sen aikana(2.8.-13.9.) ovat Baijerissa koululomat ja sen syystä toimitukset venyyvät- koska työntekijät ovat vain vähän. Toivotaan että kaikki suujuu taas ongelmitta- kuten viimeksi. Heti kun saan tilausvahvistukset lähetän taas "lasku".
 Jotain tärkeä vielä!!! Kun tulee minulta kankaiden maksupyynttö- kun olen saannut tilausvahvistus Saksasta, toivon että maksu tulee mahdollisman nopea.