Eilen iski taas se ompeluhimo ja ideoita riitti, joten housuja tulivat nyt tehty. Kaikki paidat valmistuivat jo aiemmin ja odottivat täällä oma kuvaushetki .

 

Ostin montaa viikkoa sitten 2 kpl 0,5m turkoosit merinovilla - interlock pätkät. Alun perin halusin ommella aluspaitoja, mutta neule kutistui liikkaa ekapesussa joten meni kaappiin odottamaan idea. Sen sain eilen. Elämme kuivaksoppetteluaika ja jos harkkahousut falskaa tai alushousut kastuvat, villahousut ovat mainio kaveri. Neule riitti kahdelle housulle, caprit kuten voitte nähdä. Kaveriksi tulivat tänään Myllymuksujen retronorsu froteepaita, vaaleanvihreä resori. Suosin yksivärisiä housuja pojilla kun paidat ovat niin kuviolliset.

 

Sitten iskin myös Hilcon autokankaan kimppuun. Paita kesäksi ja pusero tulevalle syksylle/talvelle.

 

Neulottu tuli myös iltaisin sohvalla. 2 paria polvisukat isommalle pojalle. Koot 30/31 ja 32/33. Novitan sinisävyinen raita ja värikäs jättiraita lanka. Kerät ostin Novitan sukkarekassa.

 

Ja lämpimiä merinovilla  pipoja. Pienemmälle lapselle(n. 2,5v-4v), resori venymättä 38cm ja venyy 60een, korkeus n. 19cm. Värit ovat valkoinen - lime ja valkoinen - vaaleansininen.

Tuo sini-valkoinen on pienempi koko, siis 2,5 -4v ja etsi pää mikä voisi lämmittää