Viikonloppuna tuli oikein urakalla ommeltu. Tulokset näkyvät tässä.

 

Tämä pusero on isommalle pojalle. Ajattelen jo syksyä kun eskari alkaa hänelle. Sitten tarvitaan reilusti enemmän vaateet mikä sopivat ”isolle” pojalle.

Turkoosi apina-leijona interlock tilasin ikasyriltä. Hihojen vaaleampi turkoosi interlock tuli Saksasta ja musta resori ostin Oulun Löytö palassa. Puseron koko on 122/128 ja kaava on ottobren nimeltään Harava svetari 1/2009. Samasta kaavasta tein jo monta muuta puseroita jätin vain hihat yksinkertainen, joko lyhyt tai pitkä.

 

 

HUOM!! Kuvassa oleva kirjoitus ottobre 2/2005 ei kuulu tähän turkoosiin puseroon. Tätä on myös ottobre kaava, mutta t-paitana. Muokasin itse hihat.

Lyhythihat paidat ovat tuosta lehdestä 2/2005. Colourblocking T- Shirt.

Nämä 2 ovat taas isommalle pojalle. Pitkähiha pusero on just se ottobre ”harava svetari” kaava. Hihat ovat tummanruskea joustofrotee. Koko 122/128

Paita on ”Colourblocking T-Shirt” kaava ottobre:sta 2/2005. koko 128

 

Pienempi typpi saa tietenkin myös uudet vaateet. Samat kaavat kuin edelliset mutta koko on 110. Löysin tosi pieni pala turkoosi resori, mikä on täsmälleen saman värinen kuin se taatelin keskiosa. Valitettavasti en muista enää missä ostin. Kangas riitti just yhdelle puserolle.

Puserot ovat tosi reilu vielä, menevät siis vähän odottamaan kaappiin.

Taatelikangas tilasin pikkuvillasta.