...ajaa pieni punainen kuormaauto. Vanhemmalle pojalle valmistui tämä kiva liilanvärinen yöpuku(jo ennen joulua ,mutta ilman kuva). Housu ja yläosa ovat kahdesta erilaisesta paloista tehty, jos joku huomaa värieroa tai jotain semmosta.

Alun perin oli tarkoitus silitää punaiset velouritähdet sinne, sen takia punainen resori. Nuo 4 keltaiset tähdet jäivät lentsikan yöpuvusta. Velourimotiivit ovat Saksasta tilattu. En jaksa nyt linkitä.


TOOSI pitkä yläosa, mutta ei se haita. Tykkääkö häntä puvusta vai ei??

Tilasin Myllymuksulta merinovillainterlock. Uudet värit oliivi ja luumu. Tässä nyt se oliivi ja tummanharmaa-lehmusvihreä aiemmin esitelty Tychus. Sopivat minun mielestä mainiosti yhteen kuten toivosin.

ja tässä molemmat pojat ja Tychukset in action

ja parhan ystävän tytöille ompelin nämä 2 punaiset joustofroteehousut . Pienempi on Lasten Metsolan froteesta ja isompi(kaava suurenettu) Saksasta tilatusta. Michas Stoffecke. Väri on paljon syvempi punainen kuin se Lasten Metsolan, Pienet "handmade" laput koristavat taskut. Ne tilasin suoraan Janeas Worldista, mutta niitä voi ostaa myös Michas Stoffeckessa ja onko ehkä Hanhelin nettikaupassa???