Nyt tulee ensin neuleiden päivitys: nämä 3 paria sukkia+ kolme muuta paria(ilman kuvat) menivät joululahjanksi sukulaisille

kuvio on helppo kun saat sen tehty kerran.... 1. pari oli harjoitus, sen takia otin 7-veljestä, kun kuvio oli halussa, vaihdoin parempaan lankaan

Kokeilin myös uutta lankaa. Drops" Eskimo". Vihreä sävyjnen pipo on Dropsin oman ohje mukaan tehty. Se sinisävyjnen omalla ohjella. Molemmat sopivat meidän 6:lle ja isille.

Nämä kaksi peruspipot menivät myös joululahjaksi, molemmat vuoritettu merinovillaneuloksella.

Lörppöpipo sai mun paras ystävä ja se lyhempi meni 14v pojalle.

tässä nyt muutama ommeltut vaateet

2 päivä ennen joululahja ilmoitetin että lapset(meidän vanhemman pojan eskariryhmä) tarvitsevat yöpuvun esitystä varten....heti tuli mielen se punainen bambujoustofrotee yläosa missä on keltainen tähti(täällä se on), mutta sopiva housu siihen ei ollut, ei punainen siis. APUVA! Onneksi kaapissa löytyy samanlainen kangas(just tilattu) ja se riitti hyviin housulle. Tässä nyt vain kuva housusta. Me rakastamme tätä kangaslaatu, kallis yöpuvuksi kyllä, mutta se on sen arvoinen... myös monen pesujen jälkeen kangas pysyy pehmeänä. Se on tietenkin Myllymuksujen bambujoustofroteetta.

Pitkät alushousut ja boxerit tulivat oikein urakalla tehty, tässä taas muutamaa. Kangas tilattu Saksasta, mutta sen saa myös Löytö Palasta ja Halppa hallista. Haara- ja etukillaoast kaikki kaksinkertaisella kankaalla.

Tässä ovat nyt ihan viimeiset näistä housuista. Älkää ihmettelkö kun ette löyde koko 134/140 siellä lehdessä. Suurensin kaavan itse. Lehdessä se on vain koko 122 asti.

Kangasta ei jäänyt paljon mitään. 1,5m tilasin 4:ssä eri värissä ja siinä se meni... 1,5m:sta tuli joko 3 pitkät ja 2 boxerit tai 2 pitkät ja 3 boxerit tehty. Kuminauhantunnelinauko näkyy siellä. Tarvitaessa voin kiristää.

Omalle kullalle myös pöksyt Myllymuksujen bambujoustofroteesta, oli nopea ompelu. Kaava on SKL:stä. Piti kokeilla se kaava, sopii ja jos tarvii tehdään lisää näistä.