Tämän ihanan kirkkaan punainen ja unelmanpehmeän yöpaidan ompelin eilen itselleen. En halunnut enää nuo kovanpintaiset puuvillapaidat yöksi. Kaupasta en löydä mitään mieluinen , joko liian ruuma, kallis tai väärin kuosi/koko. Joten otin härän sarvesta kiinni ja leikasin tämä pitkä paita. Peruskaava on vihreän(minun paita) ja mangonkeltaisen(minun äidille) paidan pituus ja leveys… mutta yöpaidaksi sen piti ”vähän” muokata.

Reilusti sivusaumoille lisää centiä ja pituus kasvoi 133 cm:een. Tein reilusti pitkä, koska sitten voin piilottaa jalat helman alle ja en tarvitse välttämättä peitto sohvalla.

 

Jossain vaiheessa haluan ehkä lisätä pieni applikaatio joten tein resorit eriväriset. Kukkako?

 

Kankaat ovat siis punainen bambujoustofrotee ja mangokeltainen resori Myllymuksulta.

Testasin viime yö mun uusi ”seksi”(joku voi olla eri mieltä) yöpaita…. aaaahhhhhhh olipas mukava ja pehmeä ja lämmin. Suosittelen kaikille. Kyllä se kangas maksaa myös aikalailla, mutta se on sen ARVOINEN. En edes tahtonut vaihtaa aamulla vaatteet. Ymmärrän minun pojat nyt parempi. He protestoivat joskus(pienempi poika lujasti) vaihtamaan yöpaidat pois ja laitaa tavalliset puuvillapaidat. Tuo bambukangas on yksinkertainen niin mukavan tuntuinen. Huomasin sen itse jälleen kerran. En kehdannut ottaa kuvan käyttäjän päällä joten vain semmonen kuva teille.