Kuten huomatte, tykkään tästä Patonsista kovasti. Tässä nyt muutamaa pipoja mikä tulivat tehty. Kuvionti vaihtelee silmukanmäärän ja aloituksen mukaan. Joko kerän ulkopuolelta tai sisäpuolelta. Sama sävy voi näytää ihan erilainen.

esim. tämä "Palais" sävy. Muistatteko se lyhyempi malli, poikani esittelee sitä alempana. Sen aloitin kerän ulkopuolelta. Tämä pitempi lörppöpipo aloitin sisäpuolelta. Kuvio tulee ihan erilainen esiin. Pipon pituus on n. 29cm, sopii aikuisille tai teinille. Ilman vuori.


Tässä yksi ihana "wedgewood" pipo. Myös aikuisille, vuoritettu Myllymuksujen merinovilla neuloksella. Pituus noin 33cm. Aloitin kerän sisäpuolelta.


Sitten vaihtelun vuoksi eri merinolanka. Siis Sandnessin "easysta" neulotut peruspipot. Tummanharman pipon resorin neuloin se heijastilanka mukaan, vähän  siellä näkyy. Raidallinen vaaleanharmaa- tummanharmaa pipo jäljitin silmukoita ja jälkikäteen neulalla heijastinnauha. Sopivat kooltaan vielä meidän 6v:lle.


Ja seuravia 2 pipoja ja lapaset menevät pukkikontiin. Aikuistenkoot molemmat pipot. Vuoritettu taas Myllymuksujen merinointerlock neuloksella.


Muita kivoja juttuja neulottu ja ommelttu. Myöhemmin sitten niistä kuvat .