Housu on koko 104. Kaava on pitkien kalsareiden SK mutta jätin resorit pois, nostin haarankorkeus ja sepalus on levennetty. Ovat vielä reilut ja lahkeet voin kääntää ylöspäin.

pieni myssyvalikoimaa


Merinovillainterlock sopii väriltään mainiosti yhteen noiden pipojen kanssa. Aina sopiva sävy löytyy. Huomaatteko oranssin myssyn hauskat ”korvat”. Hoksasin viime hetkellä että heijastinnauhanpaikka voisi olla siellä, ettei häiritse tai raapii päänahka.

 

Merinovillamyssyjen kaava on sama kuin se raidallinen kypärämyssyjen. Tämä neulos venyy HUOMATTAVASTI parempi kuin esim. se raidallinen puuvillajoustofrotee. Myssyt muotoilevat pikkusen löysempi pään muodon mukaan. Toiset myssyt istuvat paljon tiukempi, ehkä jo liian tiukka. Jos teet siis samasta kaavasta … kokeile ensin se joustavampi versio ja muokkaa kaava tarvittaessa.

 

raidalliset myssyt

 

Tämä nelikulmaiset pipot ovat ilman vuori. Lisäsin kuitenkin turvallisuussyystä heijastinnauhat. Pipot ovat korkea, valuisivat siis naamaan jos ei ole nämä ”korva” säädöt olisivat. Leikasin vähän isompi, että sain nuo hauskat yksityiskohdat toteutuu. Pipot sopivat 50cm:lle ja yli 52cm:lle(oikealla puolella, se jäi matalampi).

 

 

Aiemmin tehdystä puseroista jäi runsaasti raidallinen puuvillajoustofroteeta. Ompelin montaa myssyjä.  Kuvissa näkyy 2 kpl kypärämyssyt merinovillaresorilla. Kaava on SK lehdestä suurennettu lasten päähän sopivaksi. Alkuperäiset koot ovat 50-60cm ja 70-80cm.