Nämä kankaitta saapuivat tänään Pikkuvillasta. Tilasin eilen aamulla ja hain jo tänään postista. Oli TOSI NOPEA TOIMITUS jälleen kerran. KIITOS

 

Taatelikangas on erilainen versio oliiveista. Kangaslaatu on yhtä hyvä. Värit ovat vain erilainen. Otin kuvat ilman salama ja salamalla. Oranssi väri ei ole hirveän kirkkaan värinen. Minun mielestä värin voimakkuus on just sopiva.

 

Raitajoustofrotee on lime - oliivi. Lime on kirkkaan limevärinen. Hienoa sekin.

 

 

Valmistuivat myös 2 pipot.

1. on merinovilla Reggae ombre langasta tehty- maitokahvi ruskea: puikot 4 ja 4.5 ja paino 150g. Täällä löysin just oikea ohje ja valmis silmukkamäärä. Aloitin heti. Muokkasin oman maun mukaan. En löytynyt viitospuikot heti käytin sen sijan 4.5mm. Krääk, pitäisi etsiä parempi(5mm puikot löysin 3 päivää myöhemmin ullakolla 3x 5puikot 5mm ja 1x 6mm, muoviset, Saksasta otettu mukaan ja hyvin piilotettu)… piposta tuli hyvä, mutta aavistus liian nafti minulle.

Kuvassa näkyy toinen myssy punaisena läpi, oli vain täytenä siellä että saan parempi kuva.

 

2. pipo on ihanan lämmin ja pehmeä kapistus. Se on myös tehty merinovillasta nimeltään ”Easy”. puikot 8-9mm suositus. Itse käytin 5mm resoriin ja 6mm loppuosassa. Paino 150g. Ohje ja kuvio on omasta päästä. Silmukat 72 alussa ja lisätty 12s, koska palmikot tekevät sen vähän ”jäykkä”.

Tästä piposta tykkään kovasti, eilen testattu ulkona.