Nämä 4 kuivaksopetteluhousut sain eilen valmiit. Odottivat pitkän aikaan täällä että joku ompelisi valmis. Ja kuinka voisi olla??? Taas siilit ja sienet kuosissa. Itse asiassa, tuo kangas tuli ostettu jo kauan sitten täältä ja koska ei tarvinnut enää vaippoja ommella, käytin kangas nyt siihen…. Koko on sama kuin ne aiemmin tehdyt housut. Pojalla on 14kg ja 94cm. Hyviin sopii. Tein taas se kuminauhatunneliversio koska se menee nopeampi(lue: helpompi). Sisällä ihoa vasten on pumpulinpehmeä valkoinen puuvillaflanelli ja imuna 2 kerrosta mikrokuitufroteeta.

Montako näistä housuja teillä on käytössä??? Minulla on vielä retro norsu pul kangas kaapissa odottamassa… Pitäisinkö ommella vielä 4 housuja lisää? Tekee kovasti mieli Minulla on nyt 10kpl….. Pesu ja kuivaminen vievät myös aika.

 

Sitten paljon pipoja ja kaikki ovat Sandnesin ”EASY” langasta tehty. 2,5-4v ja 5-7v noin ja se karamellivärinen on aikuistenkoko. Jotkut heistä etsivät käyttäjä. Yläriivi oikealla(isompi), toinen riivi vasemalla(pieni) oleva ja se karamelli värinen. Jos kiinnostaa laittakaa mailia tai kommentti. Värit ovat vaaleanpunainen, pinkki ja luumu.