Ompelin omaan käyttöön yks ISO kesäkassi. SK-lehden isomman kassin kaavalla tehty. Tein muutoksia, nostin korkeutta, lisäsin vetoketju ja vetoketjulliset sisätaskut. Välillä teki mieltä että heti toinen kassi perään ompelisin, mutta matkan varella mieli muutui. Enpä taida. Olen tyytyväinen tähän lopputulokseen, mutta oli sen verran "askartelu" .. heti en tee toinen. Pällyskangas ostin paikallisessa kangaskaupasta. 

Tuon kassin jälkeen tarvitsin jotain nopeampa valmistuva...

Ompelin muutama pipoja aikuistenkoossa. Mustat pöllöt tilattu Myllymkusulta(hekin ostivat samsta paikasta mistä ostin turkoosit pöllöt - hinta on muhkeampi), turkoosit ostin suoraan aikoja sitten Saksasta.

Ja tässä vähän räväkämpää SikSaktrikoota ja suloiset sydämet. Molemmat puuvillatrikoota ovat JNY:n ja Saija möi. Siksaktrikoota on huomattavasti paksumpi kuin ne sydämet/ tähdet- ei ole kuva. Siksakin väritys sopii moneen vaateihiin. Taidanpas ommella omille pojille tästä trikoosta uudet pipot. 

Nuoremmalle pojalle lisää t-paitoja kaappiin. Vihreä Daisy interlock jäi just sen verran minun paidan jälkeen. Hihat joku väriltään sopiva puuvillatrikoota, oranssi haitrikoota ja harmaa resoria Saijalta ja alimainen merimaailmatrikoota raskin ostaa pätkän Metsolasta, hihat ovat limevihreä bambupuuvilla joustofroteeta Myllymuksulta. Kaava on Ottobren Colorblocking paita. Leveys 116 ja lisätty pituus. 

Puikotkin heiluvat ahkerasti. Muistatteko ne käsinvärjättyt langat?? Ekana valmistui "räyh" nimisestä langasta pari sukat. Lanka on värjätty "Nalle", eli 3mm puikolla tehty ja kuvassa oleva pikku vyyhti(2m) on kaikki mitä jäi. Aloitin kerän ulko- ja sisäpuolelta samaan aikaan. Tässä linkki miten saat esim. vyyhdistä lanka keritty näin: KARDEMUMMAN TALO  tosi hyvä ohje ja se toimii!!!

ja tässä seuravaava ikuisuusprojekti.... muutama tilkuja silloin tällöin

tähän asti 200g Drops Fabel ja 150g Lana Grossa "tuhottuu"