Tätä ihanuus ostin viime perjantaina Lasten Metsolassa- oli PAKKO saada sen. En voinnut muuta. Tunnetteko tätä fiilis??? ja myös se että pitää saada heti jotain ommelttu tietystä kangasta??? Lauantaina oli siis ompelupäivä . Kiitos miehelle kuka ymmärrsi vaimon pakkomieli.

Hilcon Töff  Töff  interlock tummansinisella pohjalla. Aivan herkkulista. Muut värit tulevat niin kirkasti esille että oksat pois. Resori väriksi sopivat vaikka kuinka paljon värejä. Valitsin nyt tähän lehmusvihreä. Pusero menee heti käyttöön huomenna. Ai niin, hinta on 19.90e/m??? tai 19e... 


Sitten ompelin elämäni ensimäiset keskosvaateet. Oli melkoinen askartelu, mutta ihana ja palkitseva touhua. Housu on vihreästä velourista tehty ja kietaisupaita Hilcon töff töff single jerseystä- reuna kirkkaan oranssi. Vaateet ovat pienelle pojalle mikä pääsee perjantaina kotiin. Onneksi olkoon!

Kaavoista kysyin pikku hoolta ja hän antoi vinkki missä niitä löydän, esim. SKL 4/2006. KIITOS KOVASTI SINULLE!


Ja nämä 2 puserot menevät pukkikontiin, mutta ei meidän. Kaveri halusi omalle pojalle nämä, poika rakastaa kirkaitta värejä. Oranssi on Saksasta tilattu Hilcon töff töff sweat/college. Kangas on takapuolella todella pehmeä ja vähän paksumpi kuin interlock töffit. Tosi passeli talvikäyttöön. Tämä kangas muuten voitte ostaa myös Oulun Lasten Metsolassa, 22e/m. Toinen on Lasten Metsolan omasta joustofroteetasta ommeltu pusero. Pieni extra, leveämmät ruskeat raidat hihassa.