Tuhti annos flower power. Kun Annika mainosti tuo kuosi omassa blogissa pitihan minunkin käydä katsomaan Lasten metsolaan- pitkästä aika. Ja satunaisesti tupsahti edellisenä päivänä(meille tuli vasta tiistaina, vaikka aloitus oli jo perjantai- Oulussa) maintusta myymälästä ystäväpäivä-mainoslappu postilaatikoon.

Valitsin myös kukkakuosi velourina. Värit ovat yksinkertaisesti kirkampaa ja kaunimpi. Joustis oli mielessä ostaa, mutta en oikein tykkäännyt ne värit... jotenkuten eivät loista. Metri raskin ostaa ja kun näin heidän lepakkotunika... sopivan palanen tummanruskea resori pääsi myös mukaan(leveämpi kuin tavallisesti, mahtuu hyviin mun ympäri ). Hihat ajattelin tehdä samantyylinen kuin se piparikukkapaita, mutta se kuosi on niin voimakas ja minäkin olen... piti rauhoittaa ja rajoittaa koko paitan ulkonäkö. Tein siis hihat vain yksivärinen, Myllymuksujen bambupuuvillajoustis. Toimii.


Ja vaihtelun vuoksi  neuloin isille, minun isille siis, pari sukat. Lankan tosi kivan pehmeä norjalainen Gjestalin "Janne". Lanka onsaman paksuinen kuin seiska veikka, mutte EI OLE niin karhea. Suosittelen lämpimästi, kokeilkaa. Malli Novitalehdestä ja muokattu. Tietenkin . Puikot 3.5 mm ja melkein 200g.