Pitkästä aikaa tulee postaus. Ommeltua ja neulottu tuli aika lailla, mutta en saanut kuvat tänne asti.

Nuo punaiset housut esittelin teille jo aiemmin, nyt on paidan vuoro. Todella lyhyellä varoitusaijalla piti ommella tämän ihanan joulunpunainen paidan. Kangas oli vielä kuivamassa narulla iltapäivällä kun tektsiviesti tuli että lasten tonttuasut piti tuoda jo aamulla mukaan kenraaliharjoitusten varten.... illalla oli joulujuhla. Kiirettä piti mutta onnistuin ja paita lähti aamulla mukaan. Tossut löysin Kapp Ahlista ja ne olivat niin söpö ja passeli siihen asuun että ostin ne vielä ja poika näytti illalla omalla ensimäisellä joulujuhlassa näin.

jep, katsotte oikein. Hänelläkin on nyt silmälasit ja ne tulivat hänelle tärkeäksi... vai miten sanotaan??? Eilen mun piti viedä laisit toisen kerran vähän yhden ruuvin kiristykseen ja hänllä ei ollut lasit... 5ssa viikossa hän on tottunut niin kovasti niihin että oli oikein vaikea hänelle tehdä jotain tai katsoa lastenohjelma tv:ssa.

ja vielä samana iltana ennen joulujuhlan me piipahtimme vielä sukulaispojan 4v synttärille. Hänelle ompelin pingviinipaita. Hihat piti tehdä toisesta kangasta, kun oli ommellut yhden pipon tästä kangasta. Saaja veti paidan heti päälle .

PS. tähtikangas, pingviinit ja vaaleansininen stretchjersey tilasin Michan Stoffeckelta.