Tarkoitan "Wurm" eli "mato" nimisestä  mallista. Ohje tähän pipon löytyy Ravelrystä. Ihastuin ja oli pakko aloittaa HETI!!! Sopivan langan löydäminen oli melko helppo, värikin piti olla just se oikea. Joten kipinkapin lankaostoksille. Oli tarkoitus neuloa vanhemmalle pojalle turkoosi- kirkkaan oranssi värinen. "Lanett" (100% merinovillaa)ostin ja otin sen kaksinkertainen- paksumpi ja tiivimpi. Puikot 3 ja 4mm.Eka yritys S-koko, eli 90s:n aloitus. Hmmmm, reuna oli tehty ja muutama makaroita ja kokeilimme päähän. Tuntui joten kuten liian ahdalta - reuna on kaksinkertainen-tupla, joten purkin sen ja tein M-koon aloitus 100s:lla. ja lisäsin taas ne 10s mitä lue ohjeessa. Neuloin tarkasti ohjen mukaan(pituuskin) ja lopputulos oli se: että se sopii minuun päähän!!! Yeah .Kiva, mutta väärä väri.

Kun kokeilin sitä taas, tuntui että jotain puuttuu, liian "tavallinen - tylsä - yksinkertainen" näköinen- minun mielestä ainakin. Muistin yhden mallin mikä neuloin muutamaa päivää sitten(edellinen postaus): se rasta-hat. Se oli lätsämallinen. Lanka oli vielä jäljellä, joten puikot esiin ja kokeillaa. Nyt se näyttää näin:


Aivan mainio idea, nyt pipolla on "jotain". Mitäs tuumatte??

Ja, ponihänällekin olisi tilaa jos minulla olisi sellainen. Huikset kasvavat.....


Ompelin vielä muutamaa "muotoilevia" tikkejä siihen Schild:iin- lippaan?? ja "handmade" etiketti varmistaa se on ITSE tehty. Uniikkikappale vielä sellainen.

Nyt kun koon kysymys oli ratkaistu, aloitin nyt pojan taas 90s:lla ja lisäsin ne 10s. Muokasin nyt nurjan neulottujen raitojen leveys. Vain 4 kierrokset, viiden sijaan ja vähemmän. Värit ovat sama oranssi ja tummanharmaa, melkein musta. Samat puikot, eli 3 ja 4mm. Lopputulos on tässä. Taitaa olla tytyyväinen. Huoman vasta nyt että se sopii väriltään myös uusien silmälasien kanssa.


Hänelle käy se "Lanett", mutta pikku velille EI. Kutitaa!! Onneksi lankakauppoja ovat täynnä vaihtoehtoja.... ja olohuonen pöydällä odottaa hänen pipo.

Täällä näette vielä se 10 silmukan koko ero.