Miehelle pari sisätossut lisää. Viime vuoden "janetin" tavalla tehdyt ovat osittain jo aika ohut... Kävin muuten eilen lankoja "katsomaan". Jestas, hinnat nousivat. Tokmanissa Novitan raidalliset ja polkat 150g/ 7.29e, yksväriset vielä 3.95e. Halpa hallissa(Zeppeliin) yksiväriset jo 4.25e(fuksia, vaaleanvihreä ja ruskea vielä 3.95e) ja toiset 6.95e, samat hinnat Prismassa. Kärkäisellä oli vielä 3.60e ne yksväriset, muut kirjaavat myös lähellä 7e.


Jäämäpaloista lisää boxerit pojille. Royal tuoteen Saija lähetti minulle lahjaksi kaistalen musta robottista ja siihen sopiva raidallinen resori(kutistui pikkusen liikkaa pesussa). Sain nämä 2 housut tehty. Yhdelle piti ottaa vähän musta Jofotexin stretchjersey. Yhtä napakka kuin ne lampaat. Mahtavaa. Nyt vain vinkiksi: ne jofotexin yksinväriset trikoot missä on elastan/lycra mukaan, ovat todella hyvää. Michas Stoffecken Gitte stretchjerseyt ovat paljon ohuempi....

Merirosvosta loppupätkiä ja dinotkin pääsivät housuksi.


Jofotexin lampaat ja Janeas Zwergenland kankaat muuttuivat paidaksi. Jofotexin kangas on toooooosi hyvä, Napakka ja aivan ihanaa, tilattu viime vuonna kesällä. En osa sanao minkälainen uusi erä on, se voi vaihtella aika paljonkin. Huomasin sen norsusta.  Janeas kangas on ohuempi, mutta silti hyvä. Zwerenland ei ihan riittänyt enää hihoille joten ne tulivat ruskeasta bambupuuvilla joustofroeesta(Myllymuksut) tehty. Kuvio meni myös aikallailla suoraan.

Kaava on se perus ottobre design 303.