Koska meillä ei ole "tarpeeksi" pipoja/lakkeja neuloin isommalle pojalle uuden merinovillapipon. Halusin sille takille myös neulottu sopivampi pipo väriltään. Sain uusi väri, tuo tummansininen Sandness "Easy". Kiitos Muksuaitan Anulle!!

Kaverina otin vaaleanharmaa ja murettu oranssi. Malli on yksinkertainen ja oma. Kavensin muutaman silmukan loppuvaihessa ettei tulee "korvamainen". Poika tykkää kovasti ja pienempi veli myös. Hänellä on samanlainen takki. Villan värit voisivat olla esim. vaaleansininen, tummansininen ja se murettu oranssi.  Pitäpäs kokeilla kun muut hommat ovat hoidettu.... tai.. välihommaksi, olen tosi hyvä näillä . Se ei kestä kovin pitkä neuloa semmonen pipo. Niitä voisi tehdä myös vaaleanpunaisella, pinkkilla ja vaikapa luumulla tai valkoisella langalla. Mietitään. Olisi jotain uutta, pallomyssyjen lisäksi . Pojan eskarikaveri sanoi HETI kun näki pipon että hänkin haluaa semmonen pipo.


Takit sain muuten ostettu puolen hinnalla n. 4vkoa sitten kun ulkona oli melkein 20+astetta, nyt takit maksavat taas samassa kaupassa 20e enemmän kappalle. Alkuperäishinta on 69e. Alehintalaput ovat revittyy pois. Arvatkaa kuinka isot silmät sain kun näin sen. Kävin huviksen vuoksi katsomaan onko hyvät tarjoukset taas.