Meidän kimppatilauspaketit lähtevät TÄNÄÄN matkaan, eli, jos kaikki suujuu hyviin, ne tulevat ehkä jo perjantaina. Katsotaan .

Eihän minun ompelukone vois seisoa ilman että sillä on tekemistä. Kuvan housu ompelin ennen raitahuppari. Se on Ottobre lehden 3/2005 malli 30. Jogginghose für Jungs. Minulla on tuosta lehdestä se saksalainen versio. Taskut saivat vetoketjut kuten ohjeessa sanotaan, mutta se on aikamoinen hommaa- turhan paljon minun mielestä. Ja lisäksi vetoketjut ovat eri värinen. Voisin nyt kehua itselleni että tahallaan eri värisenä, mutta totuus on että ei ollut kaksi samanvärisiä minun vetoketjun korissa . Seuraava housu mikä ompelin samalla kaavalla(kuva myöhemmin) sai taskut ilman vetoketju. Kangas on on kevyesti nurjanpuolella harjattu collegetrikoota, ostettu Michalta n. vuosi sitten. Polvipaikat eivät kuulu kaavaan, lisäsin niitä huviksen vuoksi. Housun lahjen pituus on tasmälleen 134 leikattu ja 2cm käännetty ja kuminauhat(malli on ilman, aika leveä). Nyöri vielä ja stopparit. Housu otettaan varmasti loppukesällä käyttöön, jos ei tarvi ennen siitä. Poitsu on melkein 130cm.


Raitahuppari oli "must do heti" juttu. Kalevan lisälehdessä oli jotain Lasten Metsolan Saanalta... ja silloin muistin että minulla on vielä raitafroteetta jemmassa. Nyt ei enää, paitsi tosi pieni pala. Eli metsolan raitafroteetta, hihat ovat Michalta ostettua unelmanpehmeä Sweatfrottee- paksumpi versio(tuli yksi housu aiemmin tästä kangasta tehty) ja huppu vuoritettu mangonkeltaisella trikoota- Löytö Palasta hamstrattu aikoja sitten. Kaava on Ottobren Otus paita 3/2005. Huppu lisäsin, ei kuulu kaavaan. Tuo Otuskaava on reilun pituinen. Just semmoinen mitä tykkään pojalle. Ei liian lyhyt.


ja tässä sovituskuva, kuvan housu ei ole se Joggingshose ruskeana, vaan meillä jo reilut puolitoista vuotta hyvin palvelut Lasten metsolan joustofrotteehousu. Se alkaa olla lyhyt myös pyllynkorkeudessa, ei vain lahkeet.


ja tämä Monster Alfred yöpaita löytyy joulupukin tuomaa lahjasäkissä... vai mitä se onkin...

Poika hihkui onnellisena kun avasi paketin: Ihanaa just mun lempiväri . oi kiitos


Ja kangas on tietenkin Myllymuksujen bambupuuvilla joustofrotetta, resorit Jofotexin. Kaava Ottobren peruspaita...

puikotkin heiluivat ahkerasti