Pitsihuivi paksusta "Easy" langasta tuli tehty. Ihanan pehmeä ja muhkea huivi. Puikot 10mm ja lanka meni tähän koon 200g. Mitat unohdin otta, joka tapauksessa se on pienempi kuin se "Loftista" tehty huivi.


Sitten polvisukan kokeilu. Halusin tietää kuinka pitkälle 150g/375m riittää. Ekayritys oli tämä. Kuvassa lukee että Schöller/Stahl. Hassusti kävi... tai ehkä ei. Huomatteko että toisen sukan kuviossa jotain puuttuu???? Niin, just. se vaaleanharmaa raita. Aloitin kerän kuten aina sisäpuolelta ja eka sukka tuli ilman mitään ongelmia valmis. Otin välillä pikkusen lanka pois että toinen sukka alkaa samalla kuviolla. Ok, pääsin ehkä 2cm tekemään sitten yhtä äkkiä solmu .... ja värinkulkku katkesi täysin... uusi yritys, en luovu niin nopea , taas uusi alku... hyviin meni, mutta vain siihen asti missä piti tulla se vaaleanharmaa raita, melkein heti resorin jälkeen. Jotain oli outoa. Hmm. Huomasin asian ja tutkin loppukerä ja oho, kokonaan ilman se tietty raitav, se pätkä  jäi värjämättä. Ei autannut muuta kuin kiroilla ja jatkoin "iloisesti" toinen sukan. Se ei ollut ensimäistä kerta että tämän valmistajan kerän väri/raitakulkku tökäsi pahasti. Annoin jo palauteen. Minulla on vielä 2 kerää lisää just tuosta "mexikon colors" täällä. Uskallanko edes haaveilla 2 samanlaisista sukista?? Olenko liian tarkka?? Mä vain tykkään että mulla on 2 samanlaista sukkia jalassa. Lisäksi on paljon helpompi neuloa toinen sukan kun katsoo 1. mallia. Mihin siis resori meni, kantapäänkorkeus ja kuinka pitkä ennen kärkikavennus. Mittanauha on kyllä keksitty...., mutta sen käytän vain eka sukan teossa.


Sitten nämä. Ihanat värit ja 1 solmu tuli , silti värinkulkku ei katkenut, jatkoin ja hienot polvisukat sain tehty. Tiheästi kierrettylanka, puiko ei taatusti eksy säikyen väliin... Kehun siis kovasti REGIAn langan laatukin. Regia antaa 10 vuoden takuu. Kuka muu pystyy antamaan lankoille tätä. Varren pituus tuli huikeat 33cm ja yhden sukan paino 70g ja puikot 3mm. 150g:n kerästä ei jäänyt paljon mitään jäljellä. Katsokaa itse.