Muistatteko se punainen merinovillapipo Sandnessin ”Easy” langasta?? Ihastuin langan pehmeyteen ja siihen kuinka nopea syntyy uusi päähine. Ostin siis lisää ja kaikennäköisiä pipoja tuli tehty. Kokeilin välillä erilaisia kuvioita.

Puikot aina 5mm resorille ja 6mm piponosaan. Silmukkamäärä suurin pirtein aina sama 72, paitsi se vihreä, 66s. Se oli pojalle tarkoitettu, mutta isi nappasi…. ja kelpasi jopa hänelle. Es geschehen noch Wunder!!!

 

1. suklaanruskea pipo, aikuistenkoko ja piponosalla 84s että joustaa tarpeeksi , paino n. 160g(piti aloitta neljäs kerä)

2. vaaleanharmaa pipo: oli aluksi miehelle tarkoitettu, mutta muoto(ehkä liian perusmalli) ei kelvannut, joten seuraava pipo sai se toivottu "kruunu".… n. 70g

3. ja toinen vaaleanharmaa pipo miehelle kelpasi kun joku ”kruunu” toivotin ja sen hän sai , n. 100g

4. vaaleansininen pipo oli vähän kokeilumielessä tehty, kennoneule, hidasti eteni ja ihana tuli, n. 110g. Kaksivärisenä tulisi kuvio parempi esiin.

Bestikselle tarjosin pipo langan hintana ja hän osti uuden ja ihanan muhkean made by pullaposki pipo. Nyt ei taatusti palele kun ovat paljon ulkona lasten kanssa.

 

5. limevihreä pipo, oli 5v:lle tarkoitettu, suunnitellussa olevan välikausitakin kanssa, mutta isi näkyy, tykkäsi ja napasi itselleen… ok, lanka on ja voin neulota toinenkin. Aika on riittävän kevään tai syksyyn asti.  

tässä nyt kaikki tähän asti tehdyt merinovilla pipot- "6-pack"