ja tulee enemmän kuin 1 kappale samasta juttusta tehty. Pojille isommat yöhousut. Myllymuksujen bambujoustis tietenkin.


Nuoremman pojan housupino vähenni kertaheitolla 5lla housulla joten uudet tarvitaan. Nyt minä sain se "oikea" punainen sävy. Joulunpunainen, just sitä minä halusin. Kuvassa olevia 2 housuja ovat aika reilu. Ruskea otetiin silti heti käyttöön, punainen meni kaappiin odottamaan. Kangas oli sen verran jäljellä että sain vähän pienempi samanlainen housu vielä tehty ja se otetaan heti. Ai niin, velourit tilasin Michalta ja resorit ovat Jofotexilta.


Sitten vielä 2 paria särystimet. Makarat ja palmikot. Palmikot ovat H:lle. ja makarat voisi löydää myyjäispöydällä. Lanka Novitan "iso veli" ja puikot 4mm. Silmukat : 56s palmikkkosärystimet ja 52s makarasärystimet. 4 kerää.


H:n poika pyysi lapaset ja eikun lankaostoksille!!! ja puikot heilumaan. Tässä ne ovat. Poika tykkää niistä kovasti, etenkin näistä kirjaavasta lapasesta. Huomatte varmasti että ne eivät ole samannäköinen keskenään. Se on tarkoitus!!! 1 lapanen aloitin kerän ulkopuolelta ja toinen sisäpuolelta. meni reilut 60g ja 3mm puikot. Harmaat ovat "iso velista" ja noin 85g ja 4mm puikot. Ostin 2 kerää ja loput niistä tuli vielä miestenkoossa pari lapaset tehty. Näissä harmaassa tein/kokeilin uudestaan nauhakavennus, mutta en oikein sitä tykkää. Jatkan se vähän pyöreämpi kavennusvaihtoehto kuten tässä toisessa parissa.


Tuli myös yhdelle miehelle Saksassa oikein värikkäät sukat tehty. Lanka meni noin 140g ja puikot 3,5mm.


ja nämä valmistuivat viihdoinkin. Toinen sukka oli jäännyt vailla 5 kavennuskierrosta, koska 50g kerä loppui ja toinen ei ollut silloin kesällä reisulla mukana. Nämä ovat vanhemalle pojalle nyt. Paino näyttää silti olevan vain 50g ja puikot 2.5mm.


Paljon muuta tuli tehty, mutta joku toinen kerta sitten kuvat.