Kun näin tämä pipomalli Hennan blogissa muutaman kerran, oli aivan pakko kokeilla itse, osanko ja sopiiko tuo malli meidän pojille. Pyysin Hennalta kaunisti tulkia ohje minulle suomeksi. En osa niin hyviin. Muutaman päivän myöhemmin Henna lähetti ohjen minulle ja aloitin mallineule.... raitojen yhdistämiskohta tuli AINA reikäääääääääääää . Yritin vaika mitä. Meinasin jo heitää kaikki ... sinne missä pipuri kasvaa, mutta sitten viimeinen yritys: kävin kysymään neuvoja  Kangasvillan Aijalta. Ei kestännyt pitkään ja ongelma ratkaistiin. Nyt tulee tosi siisti ja kaunis jälki. KIITTI!!!!


Ekatychus neuloin ohjen silmukanmäärän mukaan. MUTTA vain 4 kiilat, ei 5 kuten ohjessa.Lankana Sandnessin" Easy" ja pyöräpuikot 5.0mm. Pipo sopii 6v:lle "ei ole yhtään tuikka" hänen sanat ja pipo sopii myös minulle ja miehelle(malli hänelle ei!!) Kuvassa myös 3v.n pään päälle, mutta ehkä aavistus liian korkea hänelle.

Toinen vaaleanharma-sininen Tychus aloitin 34s ja kavensin kiila ja taas vain 4 kiilat. Sopii parempi meidän 3v:lle.

Yhtä äkkiä nuoremman pojan kädet olivat kylmä kun tulivat ulkoa sisään. Emme ikinä tarvinneet tähän asti villalapaset vielä lisäksi ... ei uuta kun puikot  käsiin ja tämmöiset neuloin. Perusohje Novitalta, tykkään peukalokiilanmallista, istuvat parempi. Koko 110, mutta lanka on ehkä vain Nallenvahvuus, puikot 3.0. istuvat napakasti. Tästä samasta langasta neuloin jo pari sukkia aiemmin.