Järjestän seuravalle viikonlopulle(toivelistat asti 18.6. minulle) uusi kimppatilaus Saksaan. Tämän kerran vain 10 tailaajat. 4 paikat vapaa. Kuka haluaisi mukaan?? Uudelle tilaajalle lähetän tiedot sähköpostilla kuten tahtoisin se ostoslistan olevan. Jokainen voi tilataa noin 3kg edessä tavaraa = n. 5m strtechjersey, puuvillakankaat ovat kevyempi ja nauhat tai muuta kivaa. Olen aamupäivällä taas täällä.

Hyvää yötä!!

 Koska monet kysyvät mahtuuko vielä mukaan: OK, OK, otetaan nyt lisää tilaajat mukaan. 

josefin, Eve ja iidam(laitoin teille kaikille sähköpostia) saatte heti paikan, koska olitte jonotuslistalla ja nyt on vielä 1 paikaa vapaa!!! Sarikin ehtii vielä mukaan.

 

uudet tilaajat, lukekaa please myös tuolla kategorian otsikon alla : kimppatilaus Saksaan

 

HUOM!! tosi tärkeä, toivottavasti sain sen oikein:

in 2-3 Wochen/ Monaten lieferbar= toimitus ehkä 2-3 viikon/kuukauden päästä- semmoisia tuoteitta ei kannattaa laitaa listalle ollenkaan....Se voi kyllä muuttuu äkkiä....
 
HUOM!! just tällä hetkellä lue osittain Lieferzeit ca. 1 Woche(toimitusaika n. viikko) Jos se on tilatava jo nyt: pystyt lisätää(jetzt kaufen- klickaa) sen ostoskoriin(Warenkorb- siellä se näkyy sitten), sillalailla minä testan tuo. Joskus keltaisena kirjoitetut toimitusajan tuoteet ei pysty tilamaan.... kun siellä tiedätään varmasti milloin tavaraa saapuu, he antavat tilataa etukäteen ja leikavat kun se saapui.