Kangas saapui eilen todellaan nopean kaupan jälkeen. Ostin kangas Pikkuvillasta.

Heti pesukoneeseen ja kuiva oli jo aamupäivällä. Suosittelen lämpimästi että kangas pestään, koska ensin se voi kutistuu rauhassa ja ylimääräinen väri(etenkin tummat) lähtee heti.

 

Kangas on yhtä pehmeä ja joustava kuin peikot, mutta mielestäni kuviot parempi ”läpi” painettu. Pohja ei paista niin vahvasti valkoisena läpi kuin peikkojoustissa.  

 

Aluksi ompelin nyt 2 samanlaiset puserot. Valitsin punainen resori, se piristää enemmän kuin esim. tummanruskea. Ehkä seuraava paita saa sitten ruskean resorin, riippuu vähän mallista ja myös muista kankaista. Kangas jäi vielä reilusti. Minulla on jo ideoita miten voisin leikkiä värien ja erilaisien kankaiden kanssa. Siihen sopivat melko paljon eriväriset kankaat.

 

Tarkoitus oli, ota MOLEMMAT heti käyttöön, mutta pienempi pusero on silti vielä liian iso pikku miehelle, vaikka pienensin kaavan jo jonkun verran. On hänelle vielä liian mekkomainen, isommalle sopii hyvin nyt ja vielä ensi syksy.

Iso KIITOS myös miehelle että ”ymmärsi” vaimon pakkomieli päästä HETI ompelemaan.

 

Ai niin… pitäisikö ensin ommelta näistä(se on vain osa minun kankaista) jotain kiva ennen tilan taas jostain lisää kivoja ”must have” kankaitta??? Mitä mieltä olette?