Ekakuvan kankaat tulivat ROYAL-Tuoteesta. Siellä löysin vielä muutamia erivärisiä tähtikankaita, niitä ei saa enää missään mualla... Tooosi nopea toimitus. Tähtikankaita tilasin sen verran että saisin jokaisesta 2 lörppöpipoja ja loppukangasta tilkuja boxereihin. Robottikangaskin on ihanan pehmeä. Hippotrikoota on napakan tuntuinen. Just sitä mitä toivosin. Siellä luki interlocktrikoota, ei ole interlockneulos. Minä laitoin myyjälle viesti ja selitin eron.... ja hän muokasi kuvausta. Nyt on oikein.


Toinen satsi tuli tiritomilta. Myös tooosi nopea toimitus. KIITOS. Siellä löysin ne MJUKATYGER tähtijerseyt. Olin jo mietinyt kuka järjestaisi sinne kimppatilauksen. Ei tarvi enää. Sain mitä halusin . Apinatrikon vihreä on oikea tummanvihreä. Luulin sen olevan vaaleamaksi. Silti hyvä ja kangas on jo pesty.... Tuo keltainen-liila tähtikangas on herkkua. Auringonkeltainen sävy, todella raikas yhdistelmä. Ja ne loput kankaat myös. Kirkkaat värit. Nuo tähdet ovat muuten ISOMPI kuin JNY:n tähdet.

Mitä mä kaikki näistä keksin???

Tuli myös jotain ommeltu ja neulottu.

Myllymuksulla oli/on 10% tarjous.

Käytin tilaisuus hyväksi  ja tilasin pikkusen lisää bambupuuvillajoustofroteeta, eri värejä. Nuoremalle pojalle sinisestä ompelin isompi/pitempi yöpuku. Pieni auto ja tähdet ovat sieltä Saksasta tilattu. Resori on Jofotexilta.

Teki mieli välillä neuloa jotain muuta paitsi sukkia. Joten syntyi baktus nro. 4. Lankana Zitron "Loft" ja puikot 5,5mm, n. 200g meni siihen.