Nyt näette toinen housu mistä kirjoitin aiemmin. Vetoketjut jätin pois taskusta ja muokasin taskukaava vähän. Polvipaikkakaan en tehnyt. Piristin housun ulkonäko helikopteri nauhalla. Kangas on Michalta tilattu jeansblau Sweat Frottee, se paksumpi laatu. Kuminauha ja nyörit vielä ja valmista on.


Ja kaverksi vois käyttää tätä paita. Ihastuin tuohon Hilcon Campaniin ja tilasin jo viime syksyyllä muutaman pätkän, eli just sen verran että saan paitan tai myös hupparin, laadukas joustavaa trikoota. Tosi mukava työskennellä. Hinta tuntuu olevan korkea kun näkee että ovat "vain" raitoja, mutta  toisalta kun me ollaan valmis maksamaan  23e/m ja ylöspäin jollekulle muulle kuvioitulle trikookankaalle, sitten se ein tunnu enää niin kallis.

Tummansininen-farkunsininen sävy on chic, mutta kaipasi jotain värikästä lisäys. Aplikoin siis 2 tähtiä ja ilme muutui heti. Resorien värivalinta oli: joko tummansininen mikä sopii mainiosta siihen tummempien raitoihin tai jompikumpi väri tähdeistä. Oranssi se sitten on. Kaava on se  Ottobre"Otus", koossa 140, mutta helma ei niin paljon kännetty.


Pikkuvelille ompelin toinen kaksinkertainen kyppärämyssyn. Sopii mainiosta luistelukyppärän alle. Myllymuksujen merinovillainterlock, luonnonvalkoinen sisäpuolella ja ulkopuolella savunsininen.