Jotain muuta välillä...

Ostin ennen joulua 4 kerää Novitan "puro" lanka, kokeiltavaksi... tuntui ihan hyvältä tätä lanka.Tuli 2 pipot tehty. Puikot 4 ja 5mm, aloitus 88s ja lisätty jotain 10/11s. Päärme on kaksinkertainen. Palmikot ei oikein näy...  vai näettekö??

Pipot menivät suoraan laatikoon missä ne odottavat... joko omille pojille myöhemmin tai myyn...


Tuli vielä 1 "Wurm" pipo tehty itselleen. Väriltään toooosi pliisu, mutta valitsin sen nimenoman just tähän takin varten. Joku rauhallinen värisävy... ainakin joskus. Tähän meni vaajat 100g Sirdarin Sublimesta, merino, silkki, cashmere. Sama lanka kuin pienemmän pojan siniharmaasävyjnen "Wurm"pipo. Puikot 3,5 ja 4, aloitus 100s ja lisätty ne 10s mitä ohjeessa sanotaan. Jätin lipan tekemättä tämän kerran, näin on hyvä.


Ja koska edellinen pipo oli aika "väritön" nyt jotain ihan muuta. Löysin kätköistä tämä ihanan värikäs lanka. Mietiskelin montaa päivää mitä mä tekisin langasta. Niinpä tietysti... pipoja!!! Tuli ensin vähän kokeilttu, mutta sitten ... Malli ei ole kokonaan omasta päästä, näin semmoiset pipot täällä. Janetin blogissa. Muokasin vielä pikkusen, eli lisäsin mm. minun pipolla vielä 10s resorinosuuden jälkeen ja tsadaa...

Raidat ovat molemmissa 2 kertaisellaa Lanettilla tehty. Puikot 4, 4,5 ja 5.