Aluspaidat ovat vähissä tai ei ollenkaan pojille. Joten muokkasin vanhat puserot aluspaidaksi, leikasin hihat pois, muita pientä muutoksia ja valmista tuli. Nyt talvella ne palvelevat aluspaitana ja kesällä sitten ulkona paitana… Kankaitta kaikki Myllymyksulta. Hihoista ompelin itselleen kestositeitä ja pikkuhousunsuojat. Kuvassa 4 kpl viidestä paidoista. puutuva on ruskea apinakuviobambu ja ruskeat bambujoustis kanttaukset.

 

Hier wurden dringenst Unterhemden fuer die Jungen gebraucht. Also habe ich von älteren langärmligen Pullovern die Ärmeln abgeschnitten und kleinere Umänderungen vorgenommen und fertig waren ein paar Unterhemden. Im Winter jetzt als diese und im Sommer dann als ärmelose T-Shirts raus. Alle Stoffe von hier wieder. Von den Ärmel habe ich mir waschbare Binden und Slipeinlagen genäht.

 

Kun istutaan sohvalla puikot heiluvat ja syöminen jää vähemmälle...joskus. Kaksi päivä sitten Niko kysyi, saako hän myös samanlaiset punaiset villasukat kuin minulla oli puikolla… suostuin tietenkin. Väri oli vain se tummempi raitasävy(ensimmäisen sukan resori on 5cm nyt)kuin lopulta neuloin hänelle. Tuosta vaaleammasta punaisesta odotti toinen kerä pöydän alla että neulon äidille sukat. Nikon sukat valmistuivat eilen illalla. Isot ovat minulle koko 40/41 ja pienemmät Nikolle 30/31.

Omat 56s, 3mm puikolla, paino 146g(yksi raidankuvio jäi lanka yli) ja Nikon 40s, 3,5mm puikolla, paino 69g. Saisin siis toinen pari vielä… hmm. Sitten kokeilin eka kerran jättiraita lankaa. Mielenkiintoinen kokemus…. menevät omalle kullalle ja ovat koko 42/43, 56s ja 3mm puikolla tehty.