Nyt minua nauratti kun luin Ullan sivulla "minun" neulehoroskooppi.

Tässä se teille myös:

NEITSYT (24.8.-23.9.)

Neulot vain tarpeeseen ja sinulla on puikoilla vain yksi neule kerrallaan- päinvastoin. Kauhistelet kanssaneulojiesi pursuilevia lankavarastoja ja mittavia UFO-listoja- päinvastoin, olen lankahamsteri. Neulot täsmällisesti ja siististi. Virheen löytäessäsi kauhistut ja purat vaikka viikon(ei ihan näin paha) työn korjataksesi sen. Aloitat joululahjojen neulomisen jo kesäkuussa ja usein paketeista löytyy toinen toistaan taidokkaammin neulottuja, mutta aina niin tarpeellisia villasukkia.

Lempilankasi: Opalin ja Regian moniväriset sukkalangat.

Ne punaiset osuvat oikein, loppu on .... FALSCH.

Osuvampi ovat nämä. Poimin niitä muiden horoskoopilta ja muokasin pikkusen. Entäs te? Mitkät väiteet kuvailevat teitä neulojana??

Olet aina valmis kokeilemaan jotain uutta ja haastavaa. Rakastat erikoisia lankoja. Mitä ohuemmat/paksummat puikot ja haastavampi neuletyö, sitä parempi. Pienet ja nopeat neuletyöt ovat sinua varten.
 
Sinua ei koskaan vaivaa neule-plääh, vaan päässäsi pyörii jo tuhat ja yksi uutta toteutettavaa neuletta.
 
Olet oikea himoneuloja. Sinua ei saisi millään ylös sohvalta neulomasta. Ärsyynnyt, kun työ ja kotityöt vievät aika neulomiselta. Kuka viitsisi pestä pyykkiä, kun senkin ajan voi käyttää neulomiseen?
 
Innostut helposti kaikesta uudesta.
 
Olet aikamoinen kotikissa ja rakastat neuloa perheenjäsenillesi. Myös hyväntekeväisyysneulonta on sydäntäsi lähellä.
 
Rakastat haasteita, mutta masennut helposti kun neule ei edistykään suunnitelmiesi mukaan ja hylkäät sen herkästi UFOksi ja aloitat uuden mielenkiintoisemman neuleen. Sinulla on useita keskeneräisiä neuleita ja neulot niitä kaikkia yhtaikaa. Kokeilet mielelläsi uusia neulepintoja.
 
Neulominen ei ole sinulle suorittamista vaan neulot ja pidät blogiasi omaksi iloksesi. Osallistut innokkasti neuletapaamisiin ja olet aina valmis auttamaan jos jollakin on kysyttävää neuleestaan. Kun toteat jonkin mallin hyväksi, neulot niitä samantien useamman kappaleen.
Et voi ymmärtää ihmisiä, jotka väkertävät kuukausitolkulla pitsineuletta tai kirjoneuletta. Ei, kakkosen puikot eivät todellakaan ole sinua varten! Neuleidesi täytyy valmistua nopeasti! Neuleesi kulkee aina mukanasi ja aina tilaisuuden tullen kaivat puikot esiin.
 
Lempilankasi: Paksut villalangat, itse värjäämäsi langat(Kool Aid), Regian ja muiden moniväriset sukkalangat, Aidot luonnonmateriaalit(lampaanvillaa)