Äsken hain nämä ihanuudet postilta. Kankaat ovat todella pehmeä. Tilattu Marikalta viime viikko suununtaina ja olin kuulemma ensimäinen tilaaja kuka ehtii tilata se kirjaimet interlock, hih. Norsuinterlock tuli pienenä hyvityksenä kaupan päälle kun kankaiden lähetys viivästyi sääolosuhteiden takia.

Viikingit tilasin sen takia koska kankaitta olivat todella herkullisen näköinen viimeisessä Ottobre:ssa, ei ollut virheostos!!!!

"Kirjaimet" pyörivät jo pesukoneessa.

ja nämä ovat minulle, kyllä nyt tarkenee

Mieheni sanoi jotain viime perjantaina kylmistä jaloista työkengissä, vaikka paksut villasukat ovat jalassa ja uudet kenkäpohjalliset laitettu. Tarkistin kuinka ne peitevät sisäpohjan ja lopptulos ollut se, etteivät riittävän isoa ja leveä. Pienen mietimisen jälkeen sain tämä idea. Villaiset sisäpohjat olisivat hyvä. Villa imee kosteutta ja lämmittää. Hahtuvakiekko esiin ja aloitin. Neliöt huovutin kevyesti pesukoneessa. Lopptulos näette ja ovat kuulemma hyvä. Tänään testattu 8 tuntia töissä ja hyväksytyy. Saan siis neuloa lisää toiselle kenkäparille ja vaikkapa itselles. Tein mallipohja pahvista ja leikasin. En saumuroinut reunat. Jos joku haluaa valmis ohje, saa kysyä. Ei tarvi itse paljon kokeilla ensin... varmaa juttu sitten ja onnistuu heti.