Kirjastossa löysin tämä kivaa sukkakirja. Pakko lainataa sitä vähäksi aika.

Eka pariksi valitsin "angee" sukat. Tuntui olevan helppo neulottava. Olihan se myös. Keskytymiskyky tarvitaan paljon, koska JOKA riivi on erilainen.

Hienosti meni. Kaikki sukkamallit tässä kirjassa ovat puikolle 2-2.5mm. Omat sovellukset paksumalle langoille ovat mahdollista . Yksi semmoinen just puikoilla. Koeversio.

Lankaa on "Sisu", puikot 2.5mm ja meni melkein 100g, nippanappa riittii. Sukat ovat koko 40/41. Kantapää omalla tavalla neulottu.

Aila mummo nuttukerhosta neuloo mm. sukanvarret vähän eri tavalla ja se näyttää niin kauniita että minäkin halusin oppia sen. Resorineulos se onkin. Pieni keskytyminen vadittu, muuten helppo juttu. Lankana Viking Ville, puikot 3,5mm ja silmukat 52. Sukat ovat ihanan pehmeä. Langanlaatu oli tässä kerässä huonoa. Miksi?? Välillä aina paksut kohdat missä yks säije ei ollut kunnolla kierätty ja osittain jopa katkenut. Muuten olen tyytyväinen tähän lankaan.

Tuleehan sittenkin vielä perussukat. Kätköistä löytyi vielä Made in Finland "Nalle" colori. Montako vuotta vanha tuo mahtaa olla??